KAPOSVÁRI EGYETEM

AKADÁLYMENTES HONLAP

Általános információk

Kaposvári Egyetem - FELVÉTELI - Általános információk

Kedves leendő, érdeklődő felvételizők!

Elérhető Egyetemünk 4 új kari tájékoztató füzete virtuálisan a jobboldali linkekre kattintva letölthető.
 
Ezeket az oldalakat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a kedves felvételizni szándékozónak minél több és minél többféle információ álljon rendelkezésére.
Ezeken az oldalakon megtudható azt is intézményünkről, amit máshol hiába keres.
Kellemes barangolást és hasznos információgyűjtést kívánunk!
 

A 2018 szeptemberében induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2018. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban tanulmányozhatók.

Jelentkezési határidő: 2018. február 15.

Jelentkezz most!

  felvi.hu

Intézményi meghirdetések (2018)  

Képzéseink

 

Pontszámítás

A kalkulátor azzal a céllal készült, hogy a jelentkezők számára segítséget nyújtson a (várható) felvételi összpontszámuk kiszámításában. Érdemes kihasználni a felület adta lehetőségeket, és számításokat végezni, hogy bizonyos eredmény elérése (pl. egy újabb középfokú nyelvvizsga megszerzése, vagy valamely érettségi eredmény javítása) hogyan befolyásolja az elérhető összpontszámot.

Fontos: A használat során azok, akik még nem szereztek érettségi bizonyítványt, az utolsó év év végi jegyeiknél és az érettségi eredményeknél adják meg a várható eredményeket, mert csak így kalkulálhatóak ki a pontszámaik!

Figyelem! Az egyéni sajátosságok kezelésére a kalkulátor nem alkalmas. Így a külföldön szerzett eredmények megadása esetén, vagy pl. azoknál, akik nem tanultak középiskolában idegen nyelvet.kalkulátor nem alkalmazható! Továbbá a felsőfokú végzettségű jelentkező pontjait a felsőoktatási intézmény szabályzatában meghatározott módon, a korábbi felsőfokú tanulmányok max. 400 pontos értékelésével is meg lehet állapítani. Ebben az esetben nem kötelező a jelentkezési feltételként meghatározott emelt szintű érettségi vizsga letétele a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára, továbbá tanulmányi pontok kiszámítására nincs lehetőség. Amennyiben felsőfokú végzettséggel rendelkezik a felvételi tájékoztató intézményi meghirdetéseiben (Egyetemek, főiskolák menüpont) olvashatja, amennyiben az intézmény biztosítja ezt a lehetőséget. 

A kalkulátorral kiszámított pontszámok a megadott adatokat veszik alapul és kizárólag tájékoztató jellegűek! A mesterképzések pontszámítására a kalkulátor nem használható! (forrás: felvi.hu)

Pontszámítás (felvi.hu)  Pontszámító kalkulátor (felvi.hu)  

  felvi.hu  

 

KE Felvi InfoPont

Elakadtál a felvételiben? Segítünk! Gyorsan és egyszerűen kapsz friss információt felvételivel és intézményünkkel kapcsolatban. Csatlakozz most!

 
 
Intézmény elérhetősége
7400 Kaposvár, Guba Sándor utca 40.
82/505-901
;
 
 

KAPCSOLAT

KAPOSVÁRI EGYETEM

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40., Pf.: 16.
Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

ÍRJON NEKÜNK!

Creative Commons Licenc

ADATVÉDELEM   IMPRESSZUM   ADMIN