KAPOSVÁRI EGYETEM

AKADÁLYMENTES HONLAP

2018. január 15.

18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás
A Kaposvári Egyetem 2018. január 18-20. között vár minden érdeklődőt a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "G" csarnokában az AF03 standon!

2018. január 18-20. között várunk minden érdeklődőt a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo A tavalyi fergeteges, nagysikerű produkció után idén is különleges előadással készülnek a színművészhallgatók a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra. A seregszemlén ezúttal is interaktív játékokkal, izgalmas vetélkedőkkel mutatkozik be egyetemünk.

A 2018. január 18-20. között megrendezett eseményen az érdeklődők a képzések mellett az egyetemi életbe is betekintést nyerhetnek. A Kaposvári Egyetem standja a bejárat közvetlen szomszédságában, az AF03-as néven található majd meg. A kiállítás a Hungexpo területén, csütörtökön, pénteken és szombaton is 10.00 és 17.00 óra között látogatható. A három napos eseményre mintegy 150 kiállítót és több, mint 43.000 látogatót várnak.

A kiállításról általában

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai- és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.
A több napos seregszemlén mintegy 150 kiállító és több, mint 43.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.
A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.
A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

A belépés minden látogató számára INGYENES!

(forrás:educatioexpo.hu)

 

KAPCSOLAT

KAPOSVÁRI EGYETEM

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40., Pf.: 16.
Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

ÍRJON NEKÜNK!

Creative Commons Licenc

ADATVÉDELEM   IMPRESSZUM   ADMIN