KAPOSVÁRI EGYETEM

AKADÁLYMENTES HONLAP

2018. január 19.

II. KE Cross Run – Elindult a nevezés

II. KE CROSS RUN és Terep Akadályfutó Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság

Már lehet jelentkezni a II. KE Cross Runra. Dr. Borbás Zoltán kancellár döntése értelmében a Kaposvári Egyetem minden polgára ingyenesen nevezhet a versenyre. A cél, hogy április 14-én minél többen vegyenek részt a terep akadályfutó versenyen.

Tavaly szeptemberben több mint 300-an vettek részt az I. KE Cross Run Versenyen. A jelentkezők száma jóval meghaladta a vártat, ezért nem is volt kérdés, hogy 2018-ban is lesz terep akadályfutó verseny a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián. 

"A rendezvény sikerét mutatja az is, hogy a terep akadályfutás bekerült a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség hivatalos sportágai közé. Így áprilisban magyar bajnokokat is avatnak majd a KE Cross Runon"- tájékoztatott Szerb György versenyigazgató.

A megmérettetésre dr. Borbás Zoltán kancellár, fővédnök jóvoltából a Kaposvári Egyetem minden polgára ingyenesen indulhat, a nevezési költséget ugyanis az intézmény átvállalja. Ennek módjáról hamarosan körlevélben tájékoztatják a szervezők érintetteket.

Akik kihívásra és kalandra vágynak azok a versenykiírást megtekinthetik a (http://www.crossrun.hu/hu/verseny/versenykiiras) weboldalon. A nevezés pedig a következő linkre kattintva érhető el: http://korido.hu/2018IIKECrossRun

 

KAPCSOLAT

KAPOSVÁRI EGYETEM

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40., Pf.: 16.
Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

ÍRJON NEKÜNK!

Creative Commons Licenc

ADATVÉDELEM   IMPRESSZUM   ADMIN