KAPOSVÁRI EGYETEM

AKADÁLYMENTES HONLAP

2018. január 19.

Workshop a vállalkozásfejlesztésért

Workshop a vállalkozásfejlesztésért

Nem lehetetlen küldetés innovatívvá tenni egy kisvállalkozást. A Kaposvári Egyetem öt alkalomból álló vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozatot indít január 25-én, amelynek keretében az érintettek első kézből kaphatnak a versenyképességet szolgáló gyakorlati tanácsokat. 

A Gazdaságtudományi Kar által szervezett workshop sorozat célja, hogy a vállalkozó kedvű fiatalok, valamint a kisvállalkozások képviselői hasznos ismeretekhez jussanak.

„Somogy megye az alacsony tudás- és technológiai-intenzitású régiók közé tartozik. Ezen szeretnénk változtatni a program sorozattal”

– mondja Dr. Szigeti Orsolya a kar dékánja.

Az elérhető támogatási és képzési lehetőségeket, a könnyen alkalmazható webdesign és közösségi média megoldásokat, a fenntartható üzleti modellek alternatíváit elismert szakemberek hozzák közelebb a kisvállalkozásokhoz. Milyen innovációs megoldások léteznek, amelyek egy kisvállalkozásban is könnyen alkalmazhatók? Erre a kérdésre kapnak választ azok, akik ellátogatnak az első alkalomra január 25-én.

„Arra törekedtünk, hogy az üzleti életben sikeres embereket hívjunk, akik saját gyakorlati tapasztalataikat tudják megosztani. Elsőként az a Donáth Fruzsina érkezik hozzánk, aki négy év alatt megtízszerezte az általa vezetett Mall.hu árbevételét, ezzel a cég dobogós szereplővé vált a magyar piacon”

– ismerteti a részleteket Dr. Szigeti Orsolya dékán. A workshop sorozat témából pedig egy e-learning tananyag is elkészül a Kaposvári Egyetemen.

 

Az első workshop időpontja és helyszíne: 2017. január 25. 10 óra, Kaposvári Egyetem, Rektori Tanácsterem

Workshop a vállalkozásfejlesztésért

KAPCSOLAT

KAPOSVÁRI EGYETEM

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40., Pf.: 16.
Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

ÍRJON NEKÜNK!

Creative Commons Licenc

ADATVÉDELEM   IMPRESSZUM   ADMIN